De terugkeer van Spitting Image

Na het grote succes in de jaren ’80 en ’90 blaast VIER na 24 jaar nieuw leven in de legendarische Britse poppenshow Spitting Image. De satirische en immens populaire tv-show lacht met alles wat zich afspeelt in de wereld van vandaag. Heel wat wereldleiders, politici, celebrities, muzikanten en royals spelen de hoofdrol … als handpop. Al spottend worden de meer dan 100 karikaturale figuren die momenteel de actualiteit domineren stevig op de korrel genomen. Onder anderen Donald TrumpGreta ThunbergKim KardashianMark ZuckerbergKanye WestAdeleBillie EilishVladimir PoetinElon Musk en prins Harry en Meghan Markle passeren de revue en mogen zich verwachten aan een dosis pittige, scherpe en gewaagde humor. Niets of niemand is veilig voor Spitting Image. De Britse 2.0-versie van de poppenshow is vanaf 14 oktober elke woensdag om 22.45 te zien op VIER.

Internationale cast van (stem)acteurs

Wie poppen zegt, zegt stemmen en die hebben ze voor de reboot van Spitting Image gevonden bij enkele toppers. De internationale stemmencast bestaat uit Britse en Amerikaanse stemacteurs, comedians en acteurs en actrices zoals John DiMaggio (Futurama), Indira Varma (Game of Thrones), Billy West (Space Jam), Debra Stephenson (Coronation Street), Debra Wilson (Batman: The Enemy Within), Guz Khan (Four Weddings and a Funeral), Lewis MacLeod (Star Wars), Lobo Chan (King Kong) en Phil LaMarr (Pulp Fiction).

Foto: VIER

Geef een reactie