Op weg naar de Miss België-kroon? : Manuela Fontaine (19, Keumiée)

Zolang je haar maar piekfijn in orde is. Dat is het motto van de 19-jarige Naamse Manuela Fontaine. Kapster in wording uit het plekje Keumiée. Daarnaast is ze ook bezig met een Miss België-avontuur. Is Manuela op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst zal het uitwijzen. “Ik wil vooral de waarde van een vrouw tonen in mijn Missenavontuur. Schoonheid is meer dan alleen maar een mooi snoetje. Ook het innerlijk is meer dan belangrijk. Daarom waag ik hier mijn kans. Voor velen is het misschien de realisatie van een kinderdroom. Maar dat zou ik niet over mezelf durven zeggen. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door mode. Ik kan met open mond naar een défilé staan kijken. Daar ligt veeleer mijn passie. Ik hoop dat ik hierin mijn weg ook kan verder zoeken. Voor mezelf leek het moment mij meer dan ooit rijp om mijn kansen te wagen. Karakterieel voel ik me er alleszins al rijp genoeg voor.”

Stilzwijgen
Zoals velen heeft ook Manuela haar inschrijving ook tijdelijk verborgen gehouden. “Ik had aan niemand verteld dat ik hier mijn kansen zou wagen. Pas toen ik de resultaten binnen kreeg, heb ik het aan iedereen gezegd. Heel wat positieve reacties kreeg ik binnen. Het is niet altijd even gemakkelijk om te combineren met mijn werk. Maar mijn verantwoordelijke begrijpt dat dit een kans die ik met beide handen moet grijpen. En dat ben ik ook ten volle van plan.”

Foto: Pierrot Photos et Videos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.