Op weg naar de Miss België-kroon? : Christina Boenneken (18, Binche)

Christina Boenneken is een 18-jarige schone uit Binche, die van vele markten thuis is. “Het voorbije heb ik gestudeerd in Spanje. Maar nu ik mijn studie daar heb afgerond, keer ik terug naar België. Mijn doel is om kunst en theater te studeren in Brussel. Eerst en vooral komt Miss België op mijn pad. Hoe dichter we tegen de finaledag komen, hoe groter de ambitie wordt om er echt iets van te maken. Ik streef er vooral naar om mijn contacten fors uit te breiden met het oog op mijn modellencarrière. Al sinds ik een klein meisje was ik iemand, die graag kleedjes aantrok en op de hakken van mijn mama door het huis paradeerde. Samen met mijn tweelingzus hield ik défilés. Dit was een zalige tijd. Dit is een beetje eigen aan wie ik ben. Corona had zeker een impact op dit avontuur. Veel kandidaten hadden probleem om hun sponsors te zoeken. Ik niet zo … omdat mijn ouders ondernemers zijn en ze veel contacten hebben. Maar het blijft vreemd dat je je medefinalisten zo weinig hebt gezien omwille van het virus.”

Foto: Collectie Christina Boenneken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.