De edelste fan uit Missenland

In volle Corona-tijd moeten heel wat missen inventief uit de hoek komen om toch in de kijker te springen. Miss De Luxe-finaliste Britt Mariën schakelde niemand minder dan Don Rufo in om stemmen te rondelen voor haar campagne. Don Rufo doet het met de nodige ‘stijl’ en ‘zwier’. Hij bombardeert zich meteen tot de edelste fan uit Missenland.

‘Nu hangt hier al een tijdje die affiche tegen de muur dus ik heb dan toch maar eens de moeite gedaan om ze eens te bekijken. Ik heb het een paar keer moeten lezen voor ik het begreep maar eindelijk ben ik mee. Mijn baasje voert haar campagne voor Miss De Luxe ook bij ons op stal.
Dus alle lieve niet-paardachtige, ( mensen) zouden jullie mijn baasje willen steunen door op haar te stemmen?  Toen ik onlangs van mijn hooi stond te knabbelen, heb ik horen zeggen dat iedereen ,die een bewijsje stuurt iets lekkers krijgt en kans maakt op een leuke prijs  Het werd helemaal interessant toen ik het idee kreeg dat ik per bewijsje een lekker snoepje, of extra worteltje zou krijgen. Ik heb het haar nog niet verteld. Ze vindt het vast een geweldig idee.
Een lieve hoef van ikke, Don Rufo “

Het ziet er mij een waar kapoentje uit … Don Rufo … Denkt u niet?

Foto: Britt Mariën

Een gedachte over “De edelste fan uit Missenland

  1. Don Rufo is zeker een kapoen maar het is een zaligheid om britt marien en don rufo in de ring te zien het is een zaligheid om ze samen te zien schitteren.

Geef een reactie