Addison Rae: de muzikale TikTok-muze van Amir & Armin

Als Addison Rae geen belletje doet rinkelen heb je de afgelopen maanden niet op TikTok gezeten. Bij jongeren wereldwijd is de 19-jarige danseres uit Amerika een idool. Ze is de op één na meest gevolgde creator op het platform en heeft meer dan 25 miljoen volgers op Instagram. Op minder dan een week tijd werden honderden filmpjes geplaatst en hebben de filmpjes meer dan 650.000 views in totaal.

Het succes van Addison hebben Amir (21) en Armin (20) hier in België ook opgemerkt. “We zijn eigenlijk niet de eerste die er een nummer over schrijven. Onder andere was The Kid Laroi ons al voor en scoorde er een hit mee omdat Addison zijn liedje had gebruikt in meerdere van haar video’s. Ik vond het een super leuk concept en omdat ik haar content zelf ook wel leuk vind stelde ik het voor aan Armin om er samen een nummer over te schrijven in het Nederlands.”, zei Amir.

Voor het dansje hebben de jongens de hulp gekregen van Yara De Smedt (18), dat zelf ook meer dan 280.000 volgers heeft op TikTok. Op minder dan een week tijd werd het dansje al bijna 400 keer gedaan en hebben de video’s met de sound al meer dan 650.000 views in totaal.

“Dit is eigenlijk de eerste keer dat één van onze nummers zo hard gaat. We hadden het gehoopt maar zeker niet verwacht.”, zei Armin. “Ons hoofddoel blijft toch dat Addison Rae het dansje zelf eens zou doen.”, zeggen de jongens nog.

Foto: Amir & Armin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.