Yoni De Schepper: A Graffiti Girl in A Graffiti Street

Soms leer je een plekje kennen waar je nooit eerder hebt van gehoord. Neem nu het Gentse Graffitistraatje. Tot op de dag van vandaag wist ik zelfs niet van het bestaan af. Tot ik een foto zag van de bevallige Miss Oost-Vlaanderenfinaliste Yoni De Schepper op de Miss België-website. Zij toonde het op de Miss België-website in de reis rond België. Bovendien ging ze spontaan de hekken hangen. Meer moet je echt niet doen om in mijn aandacht te vallen. Yoni De Schepper: A Graffiti Girl in A Graffiti Street.  En daar hoort zelfs een tricolore mondmasker bij. Hipper kan het echt niet meer zijn of worden.

Foto: Miss Belgium

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.