Assisen 3 verschoven naar Februari 2021

De meest recente ontwikkelingen naar aanleiding van de richtlijnen ter bestrijding van Covid-19 hebben theaterhuis Uitgezonderd. genoodzaakt om de uitgestelde voorstellingen van “Assisen 3, De wurgmoord” in september 2020 uit te stellen naar februari 2021. Producenten James Cooke en Bob Jennes namen deze beslissing in samenspraak met Theater Elckerlyc en de cast en de crew werden ook op de hoogte gebracht van deze moeilijke beslissing.

“We koesterden zo lang mogelijk de hoop om toch in september te kunnen spelen. Het veilig organiseren van deze interactieve voorstelling zou een huzarenstuk betekend hebben. Toch waren we hier op voorbereid. De huidige richtlijnen, waarbij de zaalbezetting nog veel beperkter is dan gehoopt, maken het onmogelijk om te spelen. We begrijpen en delen de teleurstelling van ons publiek, onze acteurs en onze medewerkers. We hopen dan ook om in februari voor volle zalen te mogen spelen en opnieuw een fantastische theaterbeleving te bezorgen aan ons publiek. We wensen iedereen veel moed en een goede gezondheid toe in deze onzekere tijden.”

De nieuwe speelperiode loopt van 5 februari tot en met het einde van februari 2021. Iedereen die een ticket gekocht heeft zal eerstdaags gecontacteerd worden door Theater Elckerlyc. Vanaf donderdag 6 augustus 2020 zullen tickets voor de nieuwe speelperiode gekocht kunnen worden via http://www.uitgezonderd.be.

Foto: Uitgezonderd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.