Eddy Smets & Letty Lanka samen 100 jaar op het podium

Eddy Smets & Letty Lanka hebben grootste plannen. Samen staan ze 100 jaar op het podium en dat willen ze met een album vieren.  “Ik werk nu 45 jaar samen met Letty Lanka. De single “Ik heb een vriend” is de voorloper van een album met allemaal liedjes die we in deze 45 jaar samen ingezongen hebben. Het album zal de titel krijgen “Samen 100 Jaar Op Het Podium” omdat ikzelf 55 jaar geleden laureaat werd in “Ontdek De Ster” bij de toenmalige BRT. We hadden graag dit jaar op 12 juli deze 100 jaar willen vieren. Zoals zovele festiviteiten hebben wij dit ook moeten uitstellen. Hopelijk wordt er snel een nieuwe datum ingepland en worden de tijden weer normaal. Intussen wensen we jullie veel dansplezier en ook hopen we er een stevige radio-hit mee te scoren”, aldus Eddy.

“Al een hele tijd dachten we eraan om van dit liedje een eigen versie te maken en eindelijk is het ons gelukt. We vinden “Ik Heb Een Vriend” een mooie bij ons passende titel. De tekst is geschreven door Jos Van Meer en bewerkt door Rick Diver. Een chachacha-ritme eronder en je voelt de kriebels langs je rug lopen om te dansen.”

Foto: Eddy Smets & Letty Lanka

Geef een reactie