Dit zijn de finalisten voor Miss Elegance 2021

Miss Elegance kreeg in 2019 met de komst van Nick Vanpoucke en Elke Lenoir een nieuwe boost. Met ondersteunen van huisfotografen Kurt Muls en Sam Moerman en coaches Shauni Argeerts en Shania Labeye. Op 10 november 2019 werd de eerste Miss verkozen. Kelly De Clercq mag zich een jaar lang Miss Elegance 2020 noemen. Zij wordt bijgestaan door haar 1e ere-dame Jessy Malysse en 2e ere-dame Sharon Verbrugghe. Kelly mag ons land in april 2021 gaan vertegenwoordigen op Miss Progress in Italië en Jessy mag haar beste beentje voorzetten in november 2020 in Engeland op de eerste editie Miss Elegance Of The World. Sharon wordt voorlopig niet naar het buitenland gestuurd gezien zij nog aan het genieten is van het kersverse moederschap.

De zoektocht naar Miss Elegance 2021 is alvast begonnen. Dit zijn de kandidaten voor de nieuwe lichting:
Jana Van Den Bossche (19, Aartselaar)
Femke Stuer (20, Beveren-Waas)
Ellen Bonny (21, Zeebrugge)
Joy Vanmellaerts (24, Meulebeke)
Nele Boey (26, Oudenburg)
Stephanie Delvaux (26, De Haan)
Shauni Velter (26, Sint-Gillis-Waas)
Priscilla Visser (30, Apeldoorn, Nederland)

U krijgt dan ook in primeur te weten dat deze zal doorgaan op 12 DECEMBER 2020 Belgium Pier te Blankenberge.

Foto : Sam Moerman

Geef een reactie