Nielson in slowmotion

Nielson heeft zijn nieuwe single Slowmotion uitHet nummer is de eerste solosingle na het succes van het nummer IJskoud en het album Diamant. Op Slowmotion hoor je een wat lichtere en vrolijkere toon dan op de vorige tracks van Nielson. Het is de opgewekte kant van Nielson die in zijn laatste nummers wat meer op de achtergrond bleef, maar die nog altijd bij hem hoort.

Slowmotion is een love story. Het beschrijft de ontwikkeling van een pril begin tot een diepe relatie voor het leven, vanuit mijn perspectief. We go way back en alles verandert constant, maar een ding is nog altijd hetzelfde: het verlangen om de tijd zo langzaam mogelijk te laten gaan.” – Nielson

Op donderdag 9 juli speelde Nielson de eerste show uit de concertreeks Larger Than Life in de Ziggo Dome. In eerste instantie zouden maar honderd bezoekers aanwezig kunnen zijn in de zaal. Alle anderen zouden het concert via een livestream bekijken. Tien dagen voor de show kwam het bericht dat er 2500 bezoekers welkom waren in de Ziggo Dome.

Slowmotion is vanaf nu overal te streamen.

Links

Slowmotion
Spotify – https://nielson.lnk.to/Slowmotion/Spotify
Apple Music – https://nielson.lnk.to/Slowmotion/AppleMusic
Alle retailers – https://nielson.lnk.to/Slowmotion
YouTube – https://youtu.be/qKkqZ-jjtlA

Foto: Sony Music

Geef een reactie