Nieuwe single en video voor The Radar Station

THE RADAR STATION werd uit vele honderden jonge artiesten door het publiek gekozen als één van de drie winnaars van  De Nieuwe Lichting (Stu Bru), editie 2020 . Deze veelbelovende band scoorde al erg goed met hun single “Subtle Science”. De nieuwe single “The Giant” is de voorbode van het eerste full album dat op 06/09/20 verschijnt. Met hun rijke, vervlochte synth- en gitaarpartijen en gelaagde drums creëert The Radar Station een eigen, uniek geluid: verhalende, eigentijdse indierock à la The War On Drugs en The National, met echo’s uit de eighties van Peter Gabriel en Daniel Lanois.Kenmerkend voor de band is de opvallende, warme en bezwerende stem van zanger Brent Buckler, die ook live uitstekend tot haar recht komt en doet denken aan Eddie Vedder, Tom Smith van Editors of Liam O’Maonlai van Hothouse Flowers. The Radar Station overtuigde in korte tijd tal van concertorganisatoren en speelde fel gesmaakte sets op o.m. Linkerwoofer, De Effenaar (NL), Ik Zie U Graag Festival in Breda (NL), Kneistival, de Fonnefeesten en het OLT Rivierenhof in Antwerpen. Dit najaar volgt een uitgebreide club tour.

Foto: Piet Goethals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.