Lissa’s Caketime

Zangeres Lissa Lewis blijkt uitstekend uit de voeten te kunnen met haar … oven. Tijdens de Coronatijd richtte ze haar eigen bedrijfje op waar ze haar creatieve bakcreaties aan de wereld toonde. “Bakken deed ik altijd al wel graag. Hoegenaamd was het niet zo dat ik op regelmatige tijdstippen aan het bakken was. Iedereen kent het verhaal van mijn grootmoeder, die na haar reanimatie een drietal weken tussen leven en dood aan het zweven was. Haar situaties hield ons met heel de familie bezig. Wij sliepen niet, wij aten een pak minder …. Het waren snoeiharde tijden. En plots … werd mijn grootvader tachtig jaar. Hij wist dat ik met bakken bezig was en hij vroeg me of ik geen fruittaart wou maken. Hierdoor kon ik mijn zinnen een beetje verzetten. Alleen had ik toen geen idee dat het nu op Facebook zo’n hype zou worden. De bestellingen komen goed binnen. Ik vertoef ettelijke uurtjes per week in mijn keuken. Je merkt dat de mond-tot-mond reclame stevig werkt. Elke zondag ga ik samen met mijn vriend de bestellingen aan huis leveren. Best wel een stevig klusje. Maar ach, ik heb het er met plezier voor over. Het is de aard van het beestje (lacht). Ik heb graag veel dingen om handen. Zingen blijft nog altijd mijn grootste passie. Alleen begrijp ik als geen ander dat het moeilijk is om in deze tijd grote optredens te plannen. Daar moeten we met zijn alleen heel voorzichtig mee omspringen. Ja, mijn begrip is hiervoor zeer groot.  Alleen krijg ik voor mijn ‘bakcreaties’ te veel positieve reacties om het zomaar te laten schieten. Nu al staat vast dat ik er na de Corona gewoon mee verder doe. Lissa’s Caketime heeft een mooie plek gevonden naast mijn werk als zangeres, zangleerkracht, radiopresentatrice bij BNL en mijn werk bij het bodemsaneringsbedrijf.

Meer info op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/Lissascaketime/

Foto: Collectie Lissa Lewis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.