The beautiful life of Cynthia Reekmans

8 jaar lang was Cynthia Reekmans hét gezicht van de regionale zender TVLimburg. Een 5-tal jaar geleden kwam daar abrupt een einde aan door het opdoeken van het populaire programma studioTVL. En dat tot grote spijt, nog altijd, van heel wat trouwe TVL-kijkers. In deze bijzondere tijden, maakt Cynthia haar comeback op de nationale zender TVPlus, Kanaal 40 op Telenet. Ze presenteert haar eigen programma My Beautiful Life. “De naam van het programma is op mijn lijf geschreven,” lacht Reekmans. “Ik heb tot nu toe een zeer mooi leven achter de rug. Ik had een zorgeloze jeugd, een onvergetelijke studententijd in Leuven, ik kreeg de kroon van Miss Belgian Beauty op mijn hoofd en werd presentatrice. Geef toe… dat kan erger. Toen we ons ontslag bij TVL kregen, nu een 5-tal jaar geleden, net voor Kerst, viel de hemel op mijn kop!

Wat nu!! Ik vond het zo oneerlijk, dat omwille van centen en budget, andere mensen beslisten dat ik mijn job niet meer mocht uitoefenen. Dat ontslag heeft me echt diep geraakt. Zeker omdat, tot op de dag van vandaag, mensen me nog altijd aanspreken over TVL. Maar goed, ik ben niet bij de pakken blijven zitten. Ik werd communicatieverantwoordelijke bij het populaire make-upmerk Cent Pur Cent en de klanten bleven me vragen voor bedrijfspresentaties, awardshows, corporate events en publireportages. Werk genoeg dus! Maar ergens blijf je natuurlijk dromen om terug een leuk en boeiend programma te mogen presenteren. En die kans kwam er enkele weken geleden. Midden in Coronatijden, waarin al mijn eventjobs geannuleerd werden, kwam plots dat telefoontje. Hoe onvoorspelbaar kan het leven soms zijn!”, knipoogt de ex-miss. “Ik hoop dat de mensen de weg vinden naar Kanaal 40, want er is een ruim aanbod aan leuke content en programma’s.

We gokken op visual radio… de middenweg tussen radio en tv. Ik ben trots dat ik terug langs mijn goede vriend Maarten Cox mag staan, maar zeker ook naast Stefan Ackermans, Martine Prenen en Geena Lisa. Een zender om bij je favorieten te zetten!” My Beautiful Life elke maandag om 20u30 op TVPlus (en in de herhalingslus) Een programma over dé trends en weetjes over alles wat mooi is in het leven.

Foto: TVPlus / Cynthia Reekmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.