Gunter Reniers heeft ze ‘Alle 5 op een rij’

Op 15 juni start ‘Alle vijf op een rij’, een dagelijks ‘talksoap’ met gasten die een bijzondere band hebben met Haspengouw. Gastheer Gunter Reniers verwelkomt elke week één ‘Haspengouwer’ om het te hebben over de vijf zintuigen. Wat horen, zien, voelen, ruiken en proeven zij het liefst? En welke indrukken laat Haspengouw bij hen na?En hebben ze ook zoiets als een zesde zintuig? Dagelijks, van maandag tot vrijdag, komt een ander zintuig van de weekgast aan bod. Eind augustus volgt een compilatie rond ‘Het zesde zintuig’.

Een greep uit de gastenlijst : Luc Appermont, Christel Vanschoonwinkel (De kotmadam), Wim Swerts (tekenaar van o.a. Vertongen &Co), Bart Appeltans (Blind Gekocht), Simon Mignolet, Wim Simons (priester met You Tube kanaal), …

‘Alle vijf op een rij’ elke weekdag op Haspengouw.tv, YouTube, Instagram, Twitter en Facebook van 15 juni tot en met 4 september 2020.

Foto: Dimi Louwet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.