De nieuwe datum voor de finale van Miss Wellness Beauty is …

De finaleshow van Miss Wellness Beauty 2020 is één van de Missverkiezingen, die zwaar werd geteisterd door het Coronavirus. Maar 3e keer … goede keer. De nieuwe datum is gekend! De finalistes hebben zelf mogen kiezen. Na een onderhoud met het Antwerpse Hilton Hotel is zaterdag 7 november 2020 uit de bus gekomen. Voor de eerste keer wordt dit evenement op een zaterdag georganiseerd.

De verdere details volgen nog op een later tijdstip.

De nieuwe ambassadrice (MWB 2020) zal dus minder lang de titel dragen (ongeveer 6 maanden) door Corona maar zij gaan wel kunnen genieten van extra activiteiten als finaliste. In de maanden juli, augustus en september gaat de organisatie elke maand minimum 1 activiteit samen met de finalistes doen. Op 13/10 (datum onder voorbehoud) vertrekken de dames samen met de organisatie naar Turkije waar zij klaargestoomd worden voor de gala avond en veel fun gaan beleven.

Foto: Miss Wellness Beauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.