De muzikale ambities van Amir Motaffaf

Influencer Amir Motaffaf gaat zijn dromen achterna. Zo waagt hij zich aan een opvallend muzikaal traject. Hij heeft immers een contract bij de Nederlandse platenfirma van hiphopper Brace op zak. De single ‘On My Way’ zijn eerste muzikale telg.  “Muziek is een dure hobby. Daarom heb ik de voorbije jaren wat budget vrij gemaakt om hierin te investeren. Zelf ben ik al een vijftal jaren bezig. Nu leek het moment me meer dan ooit rijp om de sprong te wagen. Ik mag mijn beide handjes kussen dat ik als eerste Belg een platencontract heb bij het label van de Nederlandse hiphopper Brace. Bij hem krijg ik de kans om drie liedjes uit te brengen. Mijn stijl situeert zich een beetje in de ‘urbanpop’-scene. Net daarom heb ik gekozen voor een Nederlandse platenfirma. Daar is deze stijl feller ingeburgerd dan bij ons. Een goede versmelting tussen de muziekcultuur van België en Nederland staat helemaal bovenaan. Weet je … ik ben iemand, die graag proeft van verschillende dingen tegelijker. Een beetje variatie kan nooit geen kwaad. Dat smaakt des te beter. Voor de Corona-pandemie zag mijn agenda er goed gevuld uit. Maar ach, het zij zo. Door de omstandigheden focus ik me nu vooral op mijn muziek. We zullen wel zien waar het schip zal stranden. Stiekem droom ik er van om toch ooit een gouden plaat te halen. Dat blijft tot mijn verbeelding spreken. Bovendien zou het heel mooi staan in mijn interieur (lacht).”

U kan de clip van On My Way bekijken via:
https://www.youtube.com/watch?v=R0bZRNl9OTA

Foto: ClausUp

 

Geef een reactie