In gedachten naar de hel met JeBroer

Na ‘Rebel’, een nummer dat hij met Regi uitbracht én ‘Machinegeweer’, komt Jebroer nu met ‘Naar de hel’, een hit zoals hij die alleen kan maken. “Ik hou van risico’s en leef vaak op het randje, waar ik balanceer tussen goed en slecht. Daarom lijkt de hel mij veel gezelliger, daar zitten de meeste mensen waar ik me mee kan identificeren. Met dit nummer neem ik je mee in mijn gedachte,, die zich vertalen in de song en bijhorende videoclip.

Jebroer z’n nieuwste track is opnieuw een energieke mix van Hardstyle en Trap, en gaat over het maken van goede of slechte keuzes in het leven. ‘Naar de hel’ is de 3de single die op het Nederlandstalige gedeelte van zijn nog te verschijnen 3-delige album ‘Zes Sechs Six’ komt te staan. Jebroer scoorde met een aantal tracks van dit album inmiddels internationaal succes. Van het Duitse gedeelte ‘Sechs’ stond ‘Mutter’ eerder al op #1 in de Beatport Hard Dance Lijst.

Internationaal

Jebroer, die tijdens de recentste ‘Warmste Week’ het StuBru-podium in Kortrijk nog in vuur en vlam zette, is goed bezig om zijn internationale droom te realiseren. De vertalingen naar het Duits van zijn gouden ‘Kind van de Duivel’, ‘Engeltje’, ‘Leven na de dood’ en ‘Marathon’ zijn in Duitsland, Oostenrijk én Zwitserland inmiddels een succes. Ook in de Lage Landen is Jebroer een begrip en trakteert hij zijn fans steeds weer op verrassende singles en verhalen. Ongetwijfeld wordt ‘Naar de hel’ opnieuw een voltreffer en in afwachting van het moment waarop hij net als zijn collega-artiesten weer de podia onveilig mag maken, is hij nog steeds trending en wordt hij goed gevolgd op de sociale media. Jebroer: “Ik kijk nu al uit naar de filmpjes en varianten op ‘Naar de hel’ die mijn fans gaan maken. Ze mogen mij erin taggen. Graag zelfs”, zegt hij geamuseerd.

Naar de hel’ van Jebroer is digitaal beschikbaar en verschijnt op het ROQ ’N ROLLA Music-label.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jebroer4life/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/ILikeJebroer/

Foto: House of Entertainment
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.