Met Gers Pardoel mee

Gers Pardoel lanceert z’n nieuwste single ‘Met Mij Mee’! Ondanks de coronacrisis zit Gers Pardoel niet stil. Recent bracht hij samen met Sean Dhondt de single ‘Nachttrein‘ uit met een geweldige videoclip en op 10 april lanceerde hij samen met JBC zijn eigen limited kledinglijn Gers 2020 voor kids. Gers kon hier zijn volledige creatieve zelven zijn met een zeer mooi resultaat.

Jammer genoeg moest Gers wel z’n Lotto Arena show 2020 en zijn gelijknamige album uitstellen. Maar niet getreurd, met ‘Met Mij Mee’ wil hij toch alvast wat nieuwe muziek prijsgeven uit dat album. En niet zomaar eentje…  ‘Met Mij Mee’ is een catchy pop/urban nummer waar je moeilijk op kan stilzitten. Een echte crossover plaat die vele harten zal veroveren bij fans en publiek.

Foto: CNR Records

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.