Finalekoorts

Vorige week won Jorik opnieuw de immuniteitsproef en nam Elroy mee naar Winnaarseiland. Pas nadat het duidelijk was dat ook Thomas op Anouk zou stemmen als hij terug naar het kamp zou moeten, vertelde Jorik over de extra stem die hij won bij de laatste proef. Uiteindelijk won Thomas opnieuw en stuurde hij de twee Nederlanders terug. De West-Vlaming zit al vijf dagen op Winnaarseiland. Hij heeft de meeste stemmen en lijkt ‘safe’ te zitten. Er is ook tijd om na te denken over thuis, zijn gezin en toekomstplannen.

Bij de eliminatie gebeurde er iets waar Jorik en Elroy niet op gerekend hadden. Kevin gaf op. Hij was fysiek compleet uitgeput en hield de eer aan zichzelf na 27 dagen Expeditie Robinson. Bijgevolg moest er niemand meer naar huis gestemd worden, een gelukje voor Anouk. Maar er is niemand nog veilig, nu we net voor de halve finale staan.

Ondertussen regent het. Sommigen hebben het hier lastiger mee dan anderen. Even doorbijten nog. Voor Koen is dat zonder landgenoot, want hij is de enige Belg in het kamp, met Thomas op Winnaarseiland.

Donderdag 22.04.2020 op VIER om 20.35u

Foto: SBS Belgium

Geef een reactie