Melissa Holsteens: een wereld vol cijfertjes en make-up

De finalisten van Miss Wellness Beauty zijn volop bezig aan hun campagne. Eén van hen is Melissa Holsteens uit Diepenbeek. Een jonge vrouw, waarbij cijfertjes en make-up centraal staan in haar leven. “Ik heb een diploma als make-upartieste op zak. Mits de beauty- en wellnesswereld een grote passie van mij is, moest ik niet lang twijfelen om deel te nemen aan Miss Wellness Beauty. Ik hou er van om andere mensen te laten stralen. Nog steeds volg ik opleidingen om mij bij te scholen. Hier zoekt men naar een ambassadrice voor deze sector. Elke kandidate van deze wedstrijd zit in hetzelfde schuitje. Dat maakt het nét zo boeiend. We leren van elkaar bij. Dat komt ons groeiproces alleen maar ten goede. Stiekem dromen we er van om tot ambassadrice van deze sector uitverkozen te worden. Gewoon omdat de sector on zodanig boeit. En wanneer je voor de volle 100% achter iets staat, doe je er ook alles voor.”

Accountant
Toch ligt de hoofdjob van Melissa in een compleet andere wereld. “Dat klopt”, glimlacht ze. “Ik ben accountant. Mijn dagtaak bestaat vooral uit cijfertjes. Dus ja, het zijn wel degelijk twee verschillende werelden, waarin ik vertoef. Maar perfectionisme en nauwkeurigheid moet zowel bij de éne als bij de andere wereld voor de volle 100% in orde zijn. Net zoals de boekhouding haarfijn moet kloppen, is de tevredenheid bij make-up ook van groot belang. Of ik de éne job zou willen omruilen met de andere … Ik doe ze alle twee graag. Waarom zou ik moeten kiezen als ik nu twee passies met elkaar mag combineren? Daar is toch geen enkele reden voor.”

Foto: FotoPé – Peter Casie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.