Torsten: een volksentertainer zonder meer …

De zanger Torsten Van Loock is de laatste jaren een opmerkelijke sterke nieuwkomer in de Vlaamse muziekbusiness. Verschillende van zijn liedjes belandden in de hitlijsten. “Ik ben al lange tijd bezig om mijn weg te zoeken in de muziekwereld. Toch voel ik aan dat de laatste jaren alles in een stroomversnelling aan het raken is. En daar voel ik me heel erg gelukkig mee. Veel heeft te maken met de juiste mensen, die me omringen. Zij steunen me door dik en dun. Zowel achter de schermen als tijdens mijn optreden. Dat geeft me een heel erg warm en goed gevoel vanbinnen. Toekomstgericht ligt mijn weg in de ambiancewereld. Gewoon omdat ik me daar het beste in thuis voel. Een single als Roekie Roe is een op en top Torstennummer. Na de Coronacrisis volgt de opvolger trouwens.”

Ambiance vs prijs
Torsten is een horecaman door dik en dun. “Daar heb ik gemerkt dat goede ambiance tegen een betaalbare prijs heel publieksvriendelijk is. Ik heb zelf mijn eigen zaak. Daar moet ik ook kijken naar het prijskaartje. En daarom hecht ik er ook als artiest zelf enorm veel belang aan dat ik de prijs-kwaliteitverhouding top is. We zijn momenteel bezig om ook de release van een fullalbum voor te bereiden. Maar omdat we voor de volle 100% richting ambiance willen trekken en de coronacrisis wat stokken in de wielen stak, hebben we wat uitstel genomen. De tijd moet rijp zijn om alles met elkaar te combineren.”

Volksentertainer
“De mensen met een blij gevoel naar huis sturen, is mijn belangrijkste streefdoel”, vertelt Torsten. “Mij maakt het echt niet uit of ik op nummer 10, 30 of 45 sta in éénder welke hitparade. Ik lig daar geen seconde wakker van. Voor mij staan de optredens nog steeds bovenaan het prioriteitenlijstje. Wanneer ik mij kan uitleven op het podium en de mensen doen vlotjes hun ding mee, ben ik de gelukkigste mens op aarde.”

Download de single Roekie Roe van Torsten:
https://music.apple.com/ca/album/roekie-roe-single/1493552165

Foto: Torsten Van Loock / Guido De Meyer

Geef een reactie