Hippies in Mijn Keuken, Mijn Restaurant

Het wordt alweer bijzonder spannend deze week in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. De hobbykokduo’s gaan de laatste week van de Mijn Keuken-fase in, waarbij ze een 3-gangenmenu bereiden in hun eigen keuken. Op donderdag 2 april valt het doek over een duo van deze tweede groep. De overige vier duo’s gaan door naar de battles, samen met de vier duo’s van de eerste groep.

‘Hippies’ Wendy (40) en Dominique (41) uit Zelzate
Aflevering 9 op dinsdag 31 maart

Welkom in ‘Hippies’ en meteen ook welkom bij het oudste koppel in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Wendy en Dominique zijn al 26 jaar een liefdevol koppel en hebben drie kinderen. Dominique ontpopte zich de laatste weken als een spraakwaterval aan tafel. De vraag is of hij ook zo mondig zal zijn in de keuken. Voor het hoofdgerecht kiest het koppel voor wijting, waarbij de miniscule graatjes van de vis vakkundig verwijderd worden met een epileerpincet. De wijting wordt geserveerd met curryrisotto, preiringen en pestoroom.
Je vliegt van Italië naar de Noordzee, dan vlieg je naar India en dan ga je in de polder een preitje halen”, analyseert Sergio. Of hij en de andere gasten aan tafel al deze verschillende smaken appreciëren, is nog maar zeer de vraag.

Foto: DPG Media

Geef een reactie