Stéphanie Somers: Een verpleegkundige met een Missendroom

De wereld van Missen en de daarbij horende verkiezingen blijft een boeiend gegeven om vanop afstand te volgen. Ook de Miss Benelux Beauty-finalisten proberen in barre coronatijden het beste van zichzelf te geven. Eén van hen is verpleegkundige Stéphanie Somers. “Ik heb een grote liefde voor het groepsgebeuren”, vangt ze het gesprek aan. ‘Twee jaar geleden waagde ik voor de eerste keer de sprong in Missenland. Uit die periode herinner ik mij nog dat ik het bijzonder fijn vond om met heel wat vriendinnen naar een bepaald doel te werken. Ja, je mag me gerust omschrijven als een teamplayer. Daar hecht ik in deze wedstrijd heel veel belang. Als voorbereiding op de grote finale zijn er vaak leuke activiteiten te beleven als finaliste. Dat verrijkt een mens heel erg hard. Op het vlak van zelfzekerheid heb ik enorm grote sprongen voorwaarts gezet. Daar pluk ik nog altijd de vruchten van. Bij deze wedstijd ga ik er ook ten volle voor. Ik doe mijn uiterste best om een zo mooi mogelijk eindresultaat te behalen.”

Kinderen
Kinderen staan centraal in het leven van Stéphanie. “Sociaal zijn staat bij mij hoog aangeschreven. Vroeger was ik actief in de speelpleinwerking en bij de scouting. Kinderen stonden bij mij altijd al centraal. Op professioneel heb ik dat ook kunnen doortrekken. Zo ben ik actief als verpleegkundige op een kinderafdeling. In volle Coronacrisis is het een job in de sociale sector zeker niet evident. Maar ik heb er mijn hart aan verloren. Dus ik ga er ook ten volle voor. Ik probeer de wereld van het ziekenhuis en de Missverkiezing absoluut gescheiden te houden. Mijn collega’s weten dat ik hieraan deelneem. En zij steunen mij door dik en dun. Stuk voor stuk hebben ze allemaal een steunkaart voor de finale gekocht. Hun duwtje in de rug is me heel veel waard.”

Foto: Jess Fashionstore

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.