Elize zkt.

Ze mag dan wel de mooiste van Vlaams-Brabant zijn. Momenteel is Elize Baron drukdoende bezig aan haar thesis. En daarvoor gooit de Corona-crisis letterlijk roet in het eten. Elize Baron doet daarom een hoogdringende oproep …. Lees zelf maar:

Hi iedereen! Ik heb jullie hulp nodig voor mijn thesis. Ik ben op zoek naar deelnemers voor mijn onderzoek. Concreet zijn dat: vrouwen met een (Turkse of Marokkaanse) migratieachtergrond en een diploma hogere studies (hogeschool of universiteit) die momenteel een job uitoefenen. Leeftijd is niet van belang.

Voor mijn onderzoek verzamel ik opnames van spontane interacties in een professionele context. Dat wil zeggen dat de deelnemer gedurende één dag haar interacties opneemt tijdens haar werk. De inhoud is daarbij niet van belang, ik bestudeer namelijk hoe de deelnemers interageren op de werkvloer er niet waarover ze praten. De opnames worden bovendien ook anoniem verwerkt.

Met de huidige Corona-maatregelen loopt het verzamelen van mijn data niet zo vlot. Veel mensen werken van thuis uit. Ken of ben jij iemand die tot de doelgroep behoort én die momenteel toch nog aan het werk is? Be my hero”

U kan Elize altijd iets laten weten via de geijkte social mediakanalen zodat ze haar thesis toch nog tot een goed einde kan brengen.

Foto: Miss Belgium.be

Een gedachte over “Elize zkt.

 1. Hallo,
  Ik ben momenteel werkzaam binnen ZNA . Al 20j werk ik als ICB voor Marrokaans / Arabische patiënten . Vanaf morgen ga ik de verpleging een handje toesteken met deze crisis. Ik ben ook verpleegkundige .

  Opnames maken in een ZH is niet zo evident wat betreft de wet op de privacy.

  Ik zou niet weten hoe je dit zou aanpakken.
  Zelf opnames maken mogen wij nu ook niet vanwege besmetting op eigen materiaal .

  Heb je zelf een idee?

  Gr
  Malika

Geef een reactie