Corona vs burn-out

Voor ons allemaal, en dus ook voor jou, heeft de mentale veerkracht nog nooit zo onder druk gestaan! De stress & angst neemt nu toe op alle vlakken van ons leven.
Vraag jij je af wat je kunt doen om positief te blijven in deze stressvolle tijden?
Wil je weten hoe jouw angst kan overmeesteren?
Voel je de behoefte om uit zelfzorg om niet op te branden?

Op maandag 23 maart om 18:15 uur geeft Willemijn van Dommelen, jou de nodige tips geeft om mentaal sterk te blijven. Willemijn zal je uitleggen hoe je deze stress wat kan loslaten en hoe de focus kunt weerleggen rond deze angst.

Na jouw inschrijving ontvang je alle details en we hopen jou hiermee een hart onder de riem te kunnen steken. Kan je de webinar niet bijwonen?  Wens je een prive online coaching sessie? Heb je andere vragen? Stuur een mailtje naar OFFICE@prr-consultancy.com en we helpen je graag verder!

Foto: PR Consultancy / Burn Baby Burn

Geef een reactie