EWT stopt er mee tot na de zomer!

Het EWT heeft met spijt in het hart ook de laatste voorstelling van het huidige theaterjaar geschrapt. Hiermee sluit het gezelligste theater van Deuren haar deuren tot na de zomer.

Frank De Kaey liet dit weten met dit bericht:

“Met enorm spijt in het hart, maar in het belang van al onze medewerkers en ons geliefd publiek, hebben we beslist om ook onze laatste seizoenproductie HIERBOVEN HIERNEFFEN HIERONDER die op 15 mei in première zou gaan, af te blazen. Er moet immers gerepeteerd worden, er moet een decor gemaakt worden, er moet promotie gemaakt worden en in deze onzekere tijden zijn we realistisch genoeg om te beseffen dat dit waarschijnlijk in april niet mogelijk zal zijn. We vinden het beter om de financiële kater die we, net als iedereen in deze sector, te slikken krijgen, niet nog groter te maken.

WIJ SAMEN wordt verplaatst naar maart-april 2021, maar HIERBOVEN HIERNEFFEN HIERONDER wordt wegens de reeds aangegane afspraken van sommige acteurs onmogelijk om te verzetten en dus volledig afgelast.

Alle abonnees en tickethouders zullen ten gepaste tijde worden gecontacteerd. We hopen op begrip en eventuele financiële steun van ons publiek.”

Beste mensen van het EWT … Tot in de draai … tot in September!

Foto: EWT

 

Geef een reactie