Start to kayak

Binnenkort organiseert de Koninklijke Kano Club van Lier voor het eerst een lessenreeks ‘Start to Kayak’. Verspreid over 10 lessen leren de deelnemers de kneepjes van het kajakken. Op het einde van deze reeks leggen ze enkele proeven af waarna ze een brevet overhandigd krijgen en zichzelf een echte kajakker kunnen noemen.

De lessen starten op woensdag 15 april. Dit is de vaste lesdag waarop onder professionele begeleiding alle basistechnieken van het kajakken aangeleerd worden. Daarnaast zullen deelnemers ook één keer per maand in het weekend extra kunnen oefenen. Op zondag 28 juni sluiten we af en maken we er een gezellige namiddag van waarop de deelnemers de proeven afleggen, hun brevet overhandigd krijgen en we samen iets lekkers eten en drinken.

Deelnemen kan vanaf 12 jaar. Iedereen, zowel jong als oud, is welkom. De prijs voor deze lessenreeks is 45 euro.

Het volledige programma kan je bekijken op www.kanoclublier.be. Ook inschrijven kan makkelijk online (max. 15 deelnemers).

Mensen die interesse hebben in kajak, maar liever geen lessenreeks volgen, zijn vanaf 1 april t/m september elke woensdag om 19 uur vrijblijvend welkom op de wekelijkse initiatie. De eerste keer is gratis, daarna dien je lid te worden. Wel graag vooraf een seintje geven via navigator@kanoclublier.be.

 

Geef een reactie