Moppen aan de Spaanse toog

Wie kent er Benidorm nog? In deze succesvolle VTM-reeks speelde Tony Bell de rol van Mijnheer Karel. Tony Bell is niet meer onder ons. Maar zijn moppen leven verder. En ze bereiken ook Benidorm. Sven De Ridder, Brik Van Dijck en Fokke Van der Meulen gaan buiten de grenzen met hun Moppen aan den Toog, de ultieme Tony Bell-tribute. Op 13 oktober 2020 staan ze in Benidorm in het plaatselijke Hotel Marina. Extraatje voor de fans. De presentatie is in handen van radiolegende Jos Willems. Al dit evenement niet gaan scoren, weet ik het ook niet meer. Meer info op www.dol-fijn.com

Foto: Dol-fijn.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.