Harrie let op de kleintjes ‘in verlenging’

Peter Van Asbroeck die moet babysitten. Gent loopt er alvast warm voor. De eerste productie van ‘Het Farcetheater’ mag alvast een succes genoemd worden. Goedgevulde zalen en positieve reacties zorgen ervoor dat het nieuwe gezelschap twee extra voorstellingen plant op 10 en 11 april in Gent.

“Toen we enkele maanden geleden aankondigden dat er een nieuw komediegezelschap kwam in Gent, hoopte je enkel maar dat het zou aanslaan”, zegt Anthony Van Caeneghem, oprichter en acteur bij ‘Het Farcetheater. “En gelukkig is het publiek dolenthousiast.”

“We merken dat we de mensen een hele leuke avond bezorgen en dat er goed gelachen wordt”, vertelt Anthony verder. “Ook de auteur Jon van Eerd kwam kijken en heeft enorm genoten van deze Vlaamse versie. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk dat de zalen volliepen. Dus houdt niets ons nog tegen om extra voorstellingen te plannen.” Dat doet ‘Het Farcetheater’ dus op vrijdag 10 en zaterdag 11 april in Theater Scala in Gent.

Verhaal

‘Harrie let op de kleintjes’ is een knotsgekke komedie van Jon van Eerd. De nieuwe Nederlandse koning van de klucht trok er volle zalen mee in Nederland. Dit is nu de Vlaamse primeur!

Harrie Vermeulen (Peter Van Asbroeck) moet tegen wil en dank babysitten op de baby’s van vrienden. Zijn vrouw Inez (Christel Domen) moet daarenboven dringend weg naar een feest van de kolonel. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er een enorme puinhoop van.

Wanneer zijn vriend Sam (Chris Van Espen) aan de deur staat, wil hij ook nog eens meegaan naar een Star Wars-ruilbeurs. Harrie belt daarom in allerijl zijn nichtje (Jamie-Lee Six) op om te babysitten, maar die blijkt nog in Parijs te zitten. Toch besluiten ze te gaan.

Weer thuisgekomen zijn de baby’s verdwenen. En dan komen een jonge, ambitieuze inspecteur (Anthony Van Caeneghem) en diens commissaris (Anton Cogen) op de proppen. Zo volgen de problemen zich alleen maar op.

Meer info

Extra voorstellingen van ‘Harrie let op de kleintjes’ op 10 en 11 april om 20u15 in Theater Scala in Gent. Tickets & info via www.farcetheater.be of 0498/97 97 04.

Foto: Farcetheater

Geef een reactie