Mag ik dan nog binnen: de debuutsingle van Joyce

Na haar deelname aan ‘The Voice van Vlaanderen 2017’, waar ze het in het team van Alex Callier tot in de liveshows schopte, is de artieste uit Neeroeteren volop songs beginnen schrijven. Onder haar eigen naam start Joyce nu een soloproject. Hierin verlegt ze de focus van jazz, zoals in haar vorige project ‘Schemer’, naar pop en legt ze nog meer de nadruk op tekst en verhaal. Dat resulteert in haar eerste single ‘Mag Ik Dan Nog Binnen’ die opgenomen is door Pieterjan Coppejans.

“Ik heb er voor gekozen om mijn nieuwe project Joyce te noemen, omdat ik het zie als een verlengde van wie ik ben als persoon. Ik schrijf vanuit mijn eigen ervaringen en zo is ‘Mag Ik Dan Nog Binnen’ ontstaan. Het nummer gaat over het verloren contact met iemand die me dierbaar is. Ik denk dat de luisteraar zich hierin zal kunnen herkennen, aangezien iedereen wel iemand heeft waarbij hij/zij hoopt dat hij/zij nog binnen mag.”

Foto: Joyce Vanderhoydonck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.