Lennert Wolfs #inspiredbykampwaes

Lennert Wolfs komt met een opmerkelijke single op de proppen. Inspired by … Kamp Waes …. Toen Lennert het programma bekeek was hij danig onder de indruk van de uitspraken van kandidaat Zeger.  In een interview gaf Zeger aan, dat hij stotterde en dat hij, naarmate hij ouder werd zijn schaamte verdween waardoor dat hij, net zoals Lennert met zijn hart probleem, deze problematiek bespreekbaar wilt maken.

Hij gaf tijdens het interview ook aan dat hij zijn liefje heel hard gaat missen en deze twee ingrediënten hebben Lennert uit de zetel doen springen en hij onmiddellijk het idee is gaan uitwerken.

Lennert is dan de studio ingedoken om aan “Alleen maar jou” te werken met een ongelofelijk eindresultaat én er is zelfs een HIT kantje aan!

Toen de single klaar was heeft Lennert, Zeger gecontacteerd om hem het goede nieuws te vertellen.  Zeger was van zijn sokken geblazen van de singel en samen hebben ze afgesproken om een TikTok challenge te doen #stottereniscool.

“Alleen maar jou” is de nieuwste Nederlandstalige single van Lennert Wolfs, waarbij hij de handen met Earl Scott in elkaar heeft geslagen!

Earl Scott, één van Nederlands nieuwste Urban ontdekkingen was onmiddellijk verkocht aan de plaat en moest géén 2 minuten nadenken om zijn stem hier aan te verlenen.

“Alleen voor Jou” is een echt oorwurm die je lang gaat achtervolgen… of je het nu wil of niet.

Foto: BIP

 

Geef een reactie