Last Minute Ticket Shop 2.0

Na de aankondiging dat vzw Prospekta, het centrum voor kunstcommunicatie in Antwerpen, ophoudt te bestaan, was de toekomst van activiteiten zoals Cultuurmarkt, Museumnacht, Erfgoeddag, 100% Expo,  en de Last Minute Ticket Shop onzeker. Vanaf 14 februari krijgt de Last Minute Ticket Shop op de Grote Markt in Antwerpen een doorstart via Ticketbalie BV.

Door de bezorgdheid over het bestaan van LMTS voor de culturele sector werd er op korte tijd een partner gevonden voor het verderzetten van deze ticketshop waar men op het laatste moment tickets voor voorstellingen kan kopen met fikse korting. Hierdoor zal de huidige werking van LMTS integraal worden verdergezet vanaf volgende week. Vrijdag 14 februari zijn er opnieuw tickets te koop aan 50% korting. Ticketbalie BV is van plan om de werking zeker verder te zetten tot het einde van het culturele seizoen in juni 2020. Ondertussen zal er in overleg met de verschillende diensten van Stad Antwerpen bekeken worden welke invulling de Last Minute Ticket Shop op lange termijn kan krijgen.

Ticketbalie BV is de exclusieve ticketing leverancier voor Theater Elckerlyc in Antwerpen en producenten zoals De Komedie Compagnie, Uitgezonderd., Deep Bridge, Theatertainment, Studio 100, enzovoort. Ticketbalie BV beschikt over de know-how van ticketing en zaalplannen voor meer dan 40 culturele centra in Vlaanderen.

BETROKKEN ORGANISATIES AAN HET WOORD – QUOTES

“Dankzij de vlotte gesprekken tussen de betrokken organisaties kijken wij er naar uit om vanaf 14 februari de Last Minute Ticket Shop open te houden op de vertrouwde locatie. Door de snelheid van deze verderzetting behouden we de vaste klanten en gaat deze culturele service niet verloren. LMTS is een belangrijk platform om cultuurbezoekers kennis te laten maken met voorstellingen in Antwerpen. Zo krijgen mensen de financiële mogelijkheid om te experimenteren tussen verschillende genres en vormen van podiumkunsten. In de meeste internationale cultuursteden is een project zoals de Last Minute Ticket Shop aanwezig. Daarin mag Antwerpen zeker niet ontbreken met zijn unieke theaterbuurt en divers landschap van live entertainment.” – Nico Warrinnier, zaakvoerder Ticketbalie BV

“Vlaanderen heeft in december jl. beslist om na de transitiejaren 2018 en 2019 (gelabelde provinciale middelen die we nog 2 jaar via Vlaanderen kregen) de werking van Prospekta niet te weerhouden. 31 januari hield ons verhaal op te bestaan. We zijn verheugd dat Ticketbalie BV de werking van Last Minute Ticket Shop alvast tot het einde van dit cultuurseizoen wil verderzetten. Zo kan het publiek blijven genieten van toneel, ballet of opera aan halve prijs.” – Annik Klaes, directeur Prospekta.

LAST MINUTE TICKETSHOP (LMTS) – PRAKTISCHE INFO

Last Minute Ticket Shop
Grote Markt 13
2000 Antwerpen

Tel.: 03 338 95 85
E-mail: info@lastminuteticketshop.be
Website: www.lmts.be  of www.lastminuteticketshop.be

Openingsuren LMTS Balie:
Vrijdag en Zaterdag van 12u00 tot 17u00.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET AANBOD VAN LAST MINUTE TICKETSHOP VIA DE NIEUWSBRIEF

Schrijf je in op de nieuwsbrief via de website van LMTS en ontdek elke vrijdag en zaterdag om 09u00 als eerste het aanbod tegen halve prijs. Tickets aankopen kan vanaf 12u00 aan de LMTS balie, gelegen in het Bezoekerscentrum van Visit Antwerpen – Grote Markt 13 – 2000 Antwerpen. Weldra volgen opnieuw reservaties via telefoon en eventueel online, hou zeker onze social media in de gaten voor meer info!

Foto: Last Minute Ticket Shop

Geef een reactie