Goodbye Norma Jeane: het tweede leven

Op 10 februari 2020 gaat in de Goudse Schouwburg (Gouda, NL) de Nederlandse versie van “Goodbye, Norma Jeane” in première, met in de hoofdrollen Brigitte Heitzer, Ellen Pieters en Soy Kroon. Het is vrij uniek dat een van oorsprong Vlaamse musical in Nederland te zien zal zijn. De oorspronkelijke versie van deze musical, gecreëerd door Judas TheaterProducties, ging in februari 2017 met veel succes in première het Fakkeltheater te Antwerpen. Na de speelreeks in Antwerpen volgde in 2018 een Vlaamse tournee en nu dus een Nederlandse versie. “Goodbye, Norma Jeane” vertelt het verhaal over de laatste nacht uit het leven van filmicoon Marilyn Monroe. Regisseur Martin Michel, scenarist én producent Allard Blom en componist Sam Verhoeven reviseerden de musical. Zo werden er maar liefst 4 nieuwe liedjes geschreven, een nieuw decor- en kostuumontwerp werden voorzien door Joris van Veldhoven en Arno Bremers en de acteurs zullen begeleid worden door een driekoppig combo, onder leiding van muzikaal leider en arrangeur Frans van Heemskerk.

De Vlaamse fans van “Goodbye, Norma Jeane” kunnen zich in de handen wrijven, want de musical speelt dicht bij de Vlaamse grens in Tilburg (14 april 2020), Breda (19 april 2020) en Etten-Leur (25 april 2020).

Meer info op: http://www.marilynmusical.nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.