2020: een jaar vol plannen voor Jo Vally

In oktober 2019 sloot Jo Vally in alle schoonheid z’n feestjaar ’40 Jaar Jo Vally’ af met een uniek concert in de bekende danstempel Eldorado in Humbeek. Jo’s jubileumjaar dat in oktober 2018 aanving met een groots symfonisch concert in Kursaal Oostende was tot de nok gevuld met jubileumoptredens, een culturele centra-tour en maar liefst 2 albumreleases.

Op dit moment werkt Jo heel intensief aan de voorbereidingen van z’n nieuwe theatertour ‘Mijn Levenswerk’ die in de lente van 2020 in première gaat. ‘Ik wil er nog niet al te veel over kwijt’, aldus de zanger, ‘maar het wordt een unieke avondvullende show waarbij de vertolkingen van bekende en minder bekende hits worden gecombineerd met theater. De repetities zijn volop aan de gang, midden maart organiseren we de eerste try-out met publiek en vanaf dan staan we te popelen om de culturele centra in Vlaanderen aan te doen.’

Naast de voorbereidingen voor de nieuwe C.C.-tour werkt Jo op dit moment ook in de studio aan nieuwe songs.

Eén van die songs, ‘Helemaal Weg Van Jou’ werd vorig jaar al opgenomen en werd geschreven door Udo Mechels, Roel De Ruijter en Jo Vally zelf.

Helemaal Weg Van Jou’ van Jo Vally is op vrijdag 24 januari verschenen als digitale download en via streaming en kan eveneens worden teruggevonden als bonusnummer op het CD+DVD-album ’40 Jaar Jo Vally – Live In Concert’ dat ook verkrijgbaar is in de handel.

Foto: CNR Records

Geef een reactie