S!MA vs Safi

2019 was een druk muziekjaar voor S!MA.  Een jaar waarin ze “DROP” dropte met wat extra “Saus”. Zoals altijd “Comme Toujours” is ze onderweg “OMW” om met haar chicks de boel op stelten te zetten “Pull up O’ Clock”. Urban releases die door de genrefans enthousiast werden onthaald.  S!MA blijft ook een bezige bij.Wekelijks in de studio met als resultaat een muziekdoos vol songs om in 2020 de Urban scene echt te veroveren. In diezelfde studio had ze een “date’ met Safi De creatieve vonken spatten er vanaf.

Het was heftig, en met resultaat !

Safi : “Het schrijfproces van Spijt je later was een hele uitdaging, ik moest me verplaatsen in de schoenen van een 19 jarige chick. Maar het was een geslaagde en zeer aangename samenwerking. Voor mij zeer leuk om eens iets anders te doen dan gewoonlijk en ik hoop zeker meer te kunnen betekenen voor S!MA in de toekomst want ik voorspel een indrukwekkende carrière voor haar”

S!MA :  Dit nummer heeft een speciale betekenis voor mij, persoonlijk. Spijt je later gaat over 2 mensen die elkaar vroeger graag zagen en elkaar terug tegenkomen.Zij houdt nog steeds van hem maar de timing is slecht, het is te laat. Ook al is er nog steeds ‘iets’ tussen hen, Net wanneer zij toch die sprong wilt wagen, blijkt het te laat.Net zoals spijt. Soms. Meestal. De samenwerking met Safi was heel tof, ik ben trots op het resultaat !

Foto: DPG Media

Geef een reactie