Liever lui dan muug

Vanaf 31 januari komt Take Twee Producties opnieuw op de proppen met een doldwaze komedie ‘Liever lui dan muug’

Eindelijk trekt de familie op vakantie! John en Josée hebben voor drie maanden een leuk appartementje gehuurd in Calella (Spanje).

Normaal is het de bedoeling om rustig te kunnen genieten van de zon en van de mooie omgeving, maar verschillende factoren zorgen er voor dat het er alles behalve rustig zal zijn. Het begint al met de ligging… Vlak aan zee, maar wel een appartement op de 12e verdieping met… een kapotte lift.
Bovendien trekken Johns vader en een bazige tante bij hen in. Wanneer een sexy buurvrouw hen komt storen, omdat ze haar sleutel niet vindt, Josée blijft zagen voor een hond die ze niet krijgt en ook Johns jongere broer zijn duit in het zakje doet, is het hek helemaal van de dam en kan de vakantie niet meer stuk.

Het publiek dat wil lachen, gieren, brullen, komt ruimschoots aan zijn trekken.

Auteur: Eddy Van Ginckel
Regie: Ben Bervoets
Cast: Paul Peeters, Jerry Verhaert, Saartje Danckers, Linda Van Heeswijk, Amorion Reijnen en Nick J. Thyson.

Meer info via:  http://www.fakkeltheater.be

Foto: Take Twee Producties

Geef een reactie