Ann Van den Broeck en een bad vol muzieknoten, danspasjes en kostuums

De Winterrevue is aan editie numéro vijf toe. De grote eindejaarsshow van Theatertainment kent al enkele jaren lang vaste klanten in de cast. Eén van hen is Ann Van den Broeck. Ook voor haar wordt de Extra Large-editie een jubileumshow. “Ik was er van de eerste keer bij”, glimlacht Ann. “Dus ja, Het is voor mij een feestje. De Winterrevue is op zich een pittige voorstelling. De lat wordt ook telkens hoger en hoger gelegd. We zijn met een hechte groep vrienden en collega’s, die er elk jaar blijft voor gaan en nieuwe dingen ontdenkt. De revue is ook de enige show waar je telkens weer opnieuw met stijlen kan goochelen. In een concert is dit onmogelijk. Hier wel: hier kan je van een rockchick tot een galazangeres je ding doen. Er zit namelijk altijd een rode draad in verweven waarmee alles kan gelinkt worden. Omdat onze motivatie hoog is, gebeuren er telkens weer opnieuw andere dingen. Voor ons is het een plezier om elk jaar opnieuw samen te werken. Telkens weer opnieuw duiken we in een bad vol muzieknoten, danspasjes en kostuums. Dat maakt het heel intens, maar net waanzinnig mooi.

Meer info op : www.theatertainment.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.