Helle en de champagnefontein

Helle Vanderheyden is één van de nieuwkomers in de cast van de vijfde Winterrevue. “Ik ben iemand, die zich altijd geeft en altijd wil knallen. Net daarom kijk ik wel uit naar mijn grote debuut bij de Winterrevue. De show heb ik al een paar keer live bijgewoond. En daar heb ik wel gemerkt dat dit mijn ding is. Met Les Copines zing ik graag popmuziek. Samen met Ianthe en Isabelle brengen wij er graag de sfeer in. Bij de Winterrevue krijg ik de kans om dat eveneens te tonen aan een groot publiek. Hier mag je net dat tikkeltje anders doen dan in een doorsnee musical. Zo mag de klankkleur best een beetje rauwer en heser zijn. Ik mag hier letterlijk in mijn comfortzone vertoeven. Bovendien kom ik bij een groep mensen terecht, die ik al goed ken. Voor  mij persoonlijk is het niet de eerste keer dat ik samenwerk met Stany, Ann, Laurent en Laurenz. De voorbereiding van een dergelijke show omvat heel veel experimenteren. Maar ach, je wordt voortdurend onderworpen aan een grote uitdaging. Dat maakt net de kracht uit van deze show. De veelzijdigheid is trouwens het mooie van mijn job. Ik krijg de kans om vele façetten van mijn pesoonlijkheid tonen op het podium. Net dat zint me wel.”

Champagnefontein
Door haar deelname aan de Winterrevue is er een extra bijkomstigheid voor Helle dit jaar er bij. “Ik mag hier Nieuwjaar vieren”, glimlacht Helle. “Naar verluidt is dit een groot feest met op het einde een champagnefontein. Dat heb ik al vaak op de filmpjes gezien. Maar nu mag ik het ‘in real life’ meemaken. En daar zeg ik zeker geen neen tegen (licht).”

Meer info op:
http://www.elckerlyc.be

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie