De nieuwe experten van Blind Getrouwd

Tijdens een bezoekje aan Wat een Dag had psychologe en seksuologe Lotte Vanwezemael (27), recent ook te zien in De Slimste Mens ter Wereld leuk nieuws. Zij werkte de voorbije maanden als één van de nieuwe experten mee aan het vijfde seizoen van Blind Getrouwd. Lotte is bachelor in psychologie, master klinische psychologie en seksuologie en doet momenteel een postgraduaat forensische psychodiagnostiek en counseling. Momenteel werkt als psycholoog en seksuoloog bij Stemina, en doet individuele en groepsbegeleiding in het CAW Hasselt.

Samen met vier andere experten dook Lotte in de meer dan 3000 inschrijvingen. De Deense professor Gert Martin Hald deed de prematching door de kandidaten te onderwerpen aan een uitvoerig kwantitatief onderzoek. Daarna verdiepten naast Lotte Vanwezemael en klinisch seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck (reeds aanwezig in seizoen 3 en 4), ook twee andere nieuwe experten zich in de profielen.

Klinisch seksuoloog, relatie- en psychotherapeut Filip Geelen (36) en klinisch psycholoog en relatietherapeut Sarah Hertens (44) vervolledigen het expertenteam. Margo Van Landeghem en Sybille Vanweehaeghe zullen niet meer te zien zijn in de nieuwe reeks.

Lotte Vanwezemael: “Ik ben ontzettend verheugd mee aan boord te zijn van het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd. We zijn beginnen draaien deze zomer en de opnames zijn nog volop aan de gang. Laat ons zeggen dat ik mijn bezigheid dus heb, aangezien ik uiteraard ook nog in mijn praktijk cliënten begeleid. Onze job als experten in Blind Getrouwd is deels achter de rug: de intensieve matchmaking is gebeurd enkele maanden geleden. Ondertussen kennen de deelnemers mekaar nog maar net, dus ik wacht mee in spanning af hoe ze het verdere traject zullen afleggen samen.”

Foto: DPG Media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.