De waaiende wind van Swoop

Het voorbije jaar onderging Swoop een aantal veranderingen. Zo ruilden enkele Swoopgirls hun plaatsje op het podium in voor een iets rustiger bestaan met hun gezin/familie. 3 nieuwe Swoopgirls deden hun entree. Ondertussen zijn we enkele maanden verder en SWOOP staat er nog steeds als vanouds. In hoog tempo doorkruisen ze nog steeds ons Vlaamse landje om er de feesttenten en feestzalen in vuur en vlam te zetten.

Heel binnenkort vieren ze hun 18de verjaardag met een grote spektakelshow ‘Bal Masqué’ in Salons Mantovani in Oudenaarde. Op zaterdag 16 November a.s. zie je Filip en z’n Swoopgirls er aan het werk, er zijn nog enkele tickets beschikbaar via https://tickets.swoop.nu/
Om iedereen alvast in de juiste stemming te brengen liet SWOOP ons het voorbije weekend alvast kennismaken met hun nieuwste single ‘Laat De Wind Maar Lekker Waaien’, een meezinger van formaat die binnen de kortste keren in je geheugen gegrift staat.

Foto: CNR Records

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.