Glennis Grace en haar uitverkochte Whitney-tribute

Afgelopen zondag opende de Nederlandse superster Glennis Grace op fenomenale wijze ‘Dancing with the Stars’ (VIER) en bracht live, ondersteund door de professionele dansers, ‘Higher Love’, de single van Whitney Houston die in de Kygo-remix momenteel wereldwijd hoge toppen scheert in de hitlijsten. Glennis etaleerde nog maar eens haar onwaarschijnlijke vocale capaciteiten en leverde meteen het perfecte visitekaartje af voor haar concert ‘WHITNEY – a tribute by Glennis Grace’ in de Antwerpse Lotto Arena. Glennis brengt een indrukwekkende eerbetoon aan haar muzikale voorbeeld Whitney Houston trouwens in een uitverkochte Lotto Arena en dat had de ‘America’s Got Talent’-finaliste echt niet verwacht.

“Ik ben zo blij en trots dat we in een uitverkochte Lotto Arena Whitney Houston gaan eren. Ik wist wel dat de muziek van Whitney voor heel veel mensen een belangrijk deel van hun leven uitmaakt, maar ik vond het spannend of mensen een kaartje voor mijn concert zouden kopen, omdat ik al enkele jaren niet echt aanwezig ben geweest in België. In Nederland hebben we dit eerbetoon in uitverkochte zalen gebracht en het was mijn droom om dit ook in Antwerpen te doen. Ik voel me ook vereerd dat de Belgische fans blijkbaar niet alleen Whitney Houston, maar ook mij nog niet vergeten zijn. Volgend jaar kom ik dan ook zeker terug naar België met mijn eigen muziek”, besluit een glunderende Glennis

Foto: Laura Oldenbroek

Geef een reactie