Aagje Vanwalleghem verrast op Cocô Locô

Donderdag  31 oktober 2019 kan je in de Antwerpse Waagnatie terecht voor de 2de editie van Cocô Locô, het grootste Halloweenfestival van België. Naast de optredens en de muziek van o.a. Olga Leyers, Lady S, Vunzige Deuntjes Soundsystem, DJ Licious en DJ F.R.A.N.K versus DJ Ward, wordt het vooral ook uitkijken naar de éénmalige doortocht van voormalig turnster en kampioene Aagje Vanwalleghem. De West-Vlaamse, die volgende week 32 wordt, werkt mee aan de wat door de media omschreven wordt als ‘de Cirque du Soleil van het Halloween’. De 6-voudig Belgisch kampioene turnen, die op het EK in 2005 de eerste Europese medaille behaalde in de Belgische turngeschiedenis, liet zich overhalen om nog één keer wat turnmoves te laten zien. “Ik heb foto’s en beelden gezien van de vorige editie, en die waren zo uitnodigend dat ik met veel plezier meewerk aan dit festival. Ik maak geen comeback. Dat is niet aan de orde. Na mijn topsportcarrière heb ik heel wat turntalenten begeleid. In 2012 deed ik inderdaad mee aan ‘Expeditie Robinson’ én 3 jaar geleden bracht ik mijn boek ‘Veerkracht’ uit. Momenteel combineer ik mijn job als projectmanager bij het testing- en coaching bedrijf Energy Lab, en keynote speaker in diverse bedrijven, met mijn gezin. Samen met de choreograaf werken we iets bijzonders uit dat past in de mysterieuze sfeer van Halloween en de special acts die Cocô Locô presenteert. Ik heb er alvast enorm veel zin in!”

Tickets voor de 2de editie van Cocô Locô, op donderdag 31 oktober in de Antwerpse Waagnatie met optredens van o.a. Olga Leyers ft Average Rob ft OHKS, Vunzige Deuntjes Soundsystem, DJ Ward vs DJ Frank, Lady S, Partyshakerz, Papi Chulo Soundsystem, DJ Licious en Cocô Locô-act, bestel je op www.cocoloco-festival.be

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie