Evidemment: een Franse avond met Ann Van den Broeck

Dat Ann Van den Broeck vocaal uitstekend uit de voeten kan, weten we al langer dan vandaag. Maar dat ze ook de taal van Molière goed kan brengen, weten we pas sinds de opener van Chansons Charmantes in het Fakkeltheater. Eerlijk is eerlijk: ik had Ann nog nooit eerder in het Frans horen zingen.  Het concept staat daar als een paal boven water. Enkele artiesten brengen een avondvullend programma in het theatercafé.  Wanneer de zaal uitverkocht  is, krijgen de artiesten voor volgend jaar een wildcard.

Voor Ann Van den Broeck geen vin, pain et du boursin tijdens haar Chansons Charmantes. Maar wel een uitstekend uitgebalanceerd programma. Waarom raakte het nummer Ziggy haar zo diep? Wat is de link tussen Ann Van den Broeck en Yasmine? Waarom duiken er ineens twee nummers van haar in het Frans op? Wat is Anns favoriete poetsplaat? Hoe brengt Ann met bijhorende stemmetjes een duet met een kind op haar ééntje? Wat heeft Laurent Flament te maken met Anns liedjeskeuze?  En … waarom doet het laatste nummer verdacht veel denken aan een liedje dat een minzame Udo Mechels ooit bracht?

Evidemment was een mooie start voor het liedjesprogramma in het Fakkeltheater, dat de komende maanden ook nog Barbara Dex, Sam Verhoeven, Jo Lemaire en Lissa Meyvis op het programma heeft staan.

Bovendien is Evidemment een programma dat aangenaam luistervertier biedt voor een avond, gezongen door de leading lady van de Vlaamse musical. Wat wenst u nog meer?
Info en boekingen via info@annvandenbroeck.be

Gezien op 14/10/2019 in het Theatercafé van het Fakkeltheater.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.