Is Sven De Ridder de Slimste Mens ter Wereld?

Sven De Ridder is één van de 34 kandidaten voor het zeventiende seizoen van de Slimste Mens ter Wereld. Dat staat te lezen in de kranten van vandaag. De populaire acteur wordt door Erik Van Looy omschreven als een enorm competitieve speler aan wie hij vraagt om algemeen Nederlands te praten. Anders zou ‘Den Erik’ automatisch ook in het Antwerps beginnen.

Naast Sven zijn ook Jaak Van Assche, Katja Schuurman, Lieven Scheire, Philippe Geubels, Andre Hazes, Jeroen Meus, Lauren Versnick, Flor Decleir, Alex Vizorek, Catherine Van Eylen, Zouzou Ben Chicka, Laura Govaerts, Julie Cafmeyer, Jörgen RAymann, Frank Vander Linden, Bart Raes, Jelle Vossen, Sofie Lemaire, Geike Arnaert, Sebastien Dewaele, Amelie Albrecht, Thomas Huyghe, Astrid Stockman, Chrostin, Mathieu Terryn, Natalia, Ann Wauters, Bart Schols, Oliver Naesen, Erhan Dermici, Lotte Vanwezemael, Tinne Oltmans en Bart Hollanders te zien.

De Slimste Mens ter Wereld start vanaf 14 oktober op VIER

Foto:

Geef een reactie