Botox, champagne, canapés, muziek, fun en Monacovrouwen

Atoessa is een hardwerkende vrouw, maar ook zij heeft af en toe nood aan een beetje ontspanning. Daarom organiseert ze morgen naar goede gewoonte een gezellige avond met vrienden, champagne en … botox. “Ik ben twee jaar geleden begonnen met botox. Ik had toen nog geen rimpels, maar ik ben er net mee begonnen om rimpels te vermijden”, vertelt Atoessa. En uiteraard mag haar beste vriend én succesvolle make-up artist Joe niet ontbreken. Naast Monacovrouw Atoessa verzorgt hij immers ook de looks van Kylie Jenner, prinses Charlene, Gigi Hadid en vele andere grote celebrities.

In de tweede aflevering leren we ook business woman Anne-Françoise beter kennen. Ze verloor haar man, nam zijn bedrijf over en leeft nu met haar drie zonen in het indrukwekkende Monaco. Anne-Françoise is een pittge dame: “Af en toe ga ik gewoon voor mijn plezier knallen met mijn knalgele Porsche Carrera. Ik heb wel een beetje adrenaline nodig. Dat is zoals drugs, gezonde drugs.”

Sylvie praat openhartig over haar ongeluk “ik kwam in een gasontploffing terecht. Daardoor was ik veertig procent verbrand aan mijn gezicht, handen en benen.”

Foto: VIER

De perfect mix van humor, bling bling en straffe verhalen.

Monacovrouwen vrijdag 20.35 op VIJF

Geef een reactie