De pannenkoek van Theater M

Dinsdagvoormiddag gaf Theater M een kijkje in de programmatie voor het seizoen 2019-2020. Zoals gebruikelijk staan er heel wat voorstellingen voor de jongsten onder ons op de agenda.

Zo is op zondag 3 november ‘De Wolkenfabriek’ te zien. Een leuke familievoorstelling met als decor een levensgroot pop-upboek waarvan elke omgeslagen bladzijde een nieuwe wereld laat zien.  Het wordt omschreven als een lust voor het oog vol vondsten en verrassingen.

Begin december is het tijd voor de Poetspiet in het stuk ‘Zwarte Piet in Paniek’. Traditiegetrouw staat de Sint ook weer centraal bij onze Mechelse vrienden van Theater M. Alleen zijn er ook dit jaar weer problemen tussen de Sint en zijn goede vriend. Na afloop van de voorstelling kunnen de kids op 1 december weer fier met de Poetspiet en eventueel ‘Sinterklaas’ op de foto.

Op zondag 5 januari 2020 is het de beurt aan Meneertje Geel Blauw Rood van figurentheater Enna-Dien Blink.

De vriendelijke draak komt op zondag 1 maart vuur spuwen. Het is een figurentheater om van te smelten en te smullen. Hoofdrolpersonage Teun denkt alles te weten van dranken … tot er ééntje voor zijn neus staat. Deze is niet bloeddorstig en gemeen, maar eerder lief en vriendelijk.

Op zondag 19 april komt de aap uit de mouw. Een prachtig visuele voorstelling, die woorden overbodig maakt over een meisje dat niet durft te gaan slapen. Voor iedereen, die ooit heel klein is geweest of het nog is.

Leuk extraatje is dat na elke kidsvoorstelling de jongsten onder ons worden getrakteerd op een gratis pannenkoek. Want voor een lekkere pannenkoek groot of klein, moet je bij de kindervoorstellingen van Theater M zijn.

Meer info op : http://www.theaterm.be

Foto: Theater M

Geef een reactie