Mama Spider Woman, Mammie Spider Woman en Spider Woman

Drie generaties samen op één foto krijgen. Het is niet evident. En zeker niet na een druk bijgewoonde theaterpremière. En toch konden we een uniek familiekiekje op de gevoelige plaat leggen na de première van Kiss of the Spider Woman. Hoofdrolspeelster Alyssa Luypaert had namelijk de twee belangrijkste vrouwen uit haar leven geïnviteerd naar het Fakkeltheater. Meer bepaald: mama Daisy en haar grootmoeder (bijgenaamd: mammie). Een uniek beeldje voor het persoonlijk archief, dat wij u niet willen onthouden. Want zeg nu zelf: Spider Woman op de foto krijgen met Mama Spider Woman en Mammie Spider Woman. Dat gebeurt toch niet elke dag.

Foto: Jan Liekens

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.