De strijkplank van de Stoempers

Vorig jaar besliste Johan Veugelers om De Stoempers in alle vriendschap te verlaten. Het vaderschap en een bloeiende solocarrière naast het drukke schema bij de Stoempersdeden hem beseffen dat hij keuzes moest maken. Annelies Winten, Ive Rénaarts en Kurt Crabbé, de 3 overblijvende Stoempers beslisten naderhand om een korte rustpauze in te lassen. Vandaag kunnen we u melden dat die rustpauze helemaal voor bij is want De Stoempers staan er weer als vanouds…  met z’n 3 maar even energiek, ambiancevol en enthousiast als vanouds. Annelies, Ive en Kurt doken een paar maanden geleden in het grootste geheim weer de studio in en namen een dijk van een ambiancehit op. De Strijkplank” is een song die perfect past bij de laatste mooie zomerdagen maar die stilletjes de deur openzet  naar de aankomende Oktoberfest-gekte en het après-ski seizoen naderhand. De single is nu verkrijgbaar als digitale download en via de courante streamingplatforms.

Foto: CNR Records

Geef een reactie