Het horecameisje in Kayra Daniels

Een jonge dame met horecabloed. Zo kan je de 18-jarige Kayra Daniels uit Lommel het beste omschrijven. Toch zijn er nog te ontdekken kanten in het leven van deze Limburgse schone. Nu zaterdag staat ze immers op het podium van de Miss Fashion-finale in het Antwerpse theater Elckerlyc. Compleet nieuwe paden, die Kayra bewandelt. “Mijn ouders hebben een horecazaak”, vertelt Kayra. “Daarom stond het al heel snel in de sterren geschreven dat ik later in hun voetsporen zou treden. Zelfstandige worden staat immers bovenaan mijn bucketlijstje. Maar ik ben nog jong en ik mag van vele dingen nog proeven. Naast mijn werk in het restaurant, volg ik hotelschool. Koken en opdienen behoren tot mijn dagdagelijks takenpakket. Alleen interesseert het me wel om zo nu en dan ook andere dingen te doen. De modellenwereld boeide me altijd al. Daarom heb ik de nodige stappen richting Miss Fashion gezet Zo nu en dan een stapje uit je comfortzone zetten kan een mens heel veel deugd doen. Toen ik aan mijn ouders over deze wedstrijd vertelde, vonden ze dat ik vooral mijn ding moest doen. En dat doe ik nu ten volle. De voorbije maanden mocht ik hier veel leren. En ja, dat kende zo de nodige effecten. Zo kweekte ik meer zelfvertrouwen, leerde ik met camera’s omgaan en kreeg ik tips om stress te benaderen. Nu al kom ik hier als een winnaar uit. Wat het eindresultaat zal worden, weet ik niet. Hoedanook kom ik hier toch als een winnaar uit. We zien wel wat de finale brengt. Een top 10-plek zou fijn zijn. Maar ik hou mijn verwachtingen beperkt. Dan blijft de ontgoocheling altijd laag en de verrassing des te groter.”

Foto: Global Fashion – G. De Rijck – photography

7 gedachtes over “Het horecameisje in Kayra Daniels

  1. Kayra weet van aanpakken. Een pientere jongedame die met beide voeten op de grond staat en die houdt van een uitdaging. Je gaat ook dit tot een goed einde brengen.

Geef een reactie