De geluksvogel in Miss Fashion 2020-finaliste Jasmin Mahmood

Jasmin Mahmood uit Beringen staat aan het einde van de zomer voor één van de grootste uitdagingen uit haar leven. Dan wordt deze Limburgse schone op het podium van Theater Elckerlyc verwacht voor de grote Miss Fashion 2020-finalist. Deze creatieve duizendpoot is wat je noemt een zoekend meisje. Net afgestudeerd in de richting woordkunst-drama. De komende maanden richt ze op haar studie muziekmanagement. Een leven in de showbizzwereld is haar grote droom. “Ik hecht er veel belang aan om mijn boodschap aan mensen over te brengen. Naar mijn gevoel moet je keihard werken aan je dromen om ze ook te realiseren. Wie er niets voor doet, krijgt ook niets terug. Tijdens Miss Fashion wil ik aan de mensen tonen dat je met hard je best doen ook mooie dingen kan verwezenlijken. Want als ik het kan, kan jij het ook. Mijn fascinatie voor de wereld van fashion, Instagram en make-up was er altijd al. Daar wil ik graag nu verder van proeven. In de spotlights staan deed ik altijd al graag. Als klein meisje gaf ik mijn eigen miniconcertjes bij ons thuis in de living. De kleine Jasmin was duidelijk een echt showbeest (lacht).”

Geluksvogel Jasmin
Jasmin noemt zichzelf als een geluksvogel. Dat illustreerde zich in een eigen plaatje anderhalf jaar geleden op de radio. “In mijn leven kende ik al heel vaak gelukzalige momenten, waardoor ik kansen afdwong die anderen wellicht nooit zouden krijgen. Het is niet altijd even gemakkelijk om in de muziek- , modellen- , acteer- of danswereld je weg te zoeken. Maar alleen door eigen initiatief te nemen, kan je ergens geraken. Als je toont, wie je zelf bent, kom je er. Want net dan liggen de wegen helemaal open om mensen tot in het diepste van hun ziel te raken. En dat is meer dan ooit mijn missie.”

Foto: F. Schoeters

Geef een reactie